hm-family_1920x1920
Veel mensen kiezen voor zichzelf al bewust wat ze eten en doen dat ook steeds vaker voor hun Dwergschnauzer. Het is dan ideaal als je een snack kunt geven die niet alleen lekker is, maar ook nog eens bijdraagt aan de gezondheid, conditie en het algehele welzijn van je rakker. Op deze pagina vindt u een deel van het uitgebreide assortiment voor uw Dwergschnauzer.
Twijfelt u over de beste keus of hebt u nog andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met  https://nl.grau-natural-petcare.com/contact/  Op hun website kan u ook nog tal van andere producten vinden die de verzorging van uw Dwergschnauzer verbeteren! Hokamix producten zijn natuurlijke producten. Met zorg worden o.a. kruiden, noten, mosselen en zeealgen verwerkt tot producten waar wij trots op zijn. De natuurlijke ingrediënten zitten boordevol voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor een goede balans in het lichaam. Niet alleen om in optimale conditie te raken, maar ook om zo lang mogelijk vitaal te blijven.
Eén lang leven in optimale gezondheid, zonder beperkingen, wensen we elke Dwergschnauzer toe. Om uw vriend dit leven te geven is goede en complete voeding noodzakelijk. Veel klachten die verband houden met voeding, en dat zijn er veel, kunnen door een goed uitgebalanceerde voeding worden voorkomen of verbeterd.
HOKAMIX bestaat uit kruiden die de spijsvertering en stofwisseling goed laten verlopen. Hierdoor worden de opgenomen voedingsstoffen optimaal verwerkt en omgezet in waardevolle bouwstoffen. Zo worden vitaminen, mineralen en spoorelementen optimaal benut en aangevuld. Wanneer de spijsvertering en stofwisseling niet goed verlopen, kunnen organen daaronder lijden. Als afvalstoffen niet goed worden afgebroken door de lever of afgevoerd door de nieren, ontstaat er een opeenhoping van afvalstoffen. Dit kan klachten veroorzaken, zoals huid- en vachtproblemen (verharen, schilfers, rode huid) en/of gewrichtsaandoeningen (stijve gewrichten, gewrichtsslijtage).

 

Hokamix gifHokamix tabletten gif
HOKAMIX Kruiden en Tabletten:

HOKAMIX ondersteunt de huid, vacht en vitaliteit. Het originele HOKAMIX recept is verkrijgbaar in poeder- en tabletvorm. Elke HOKAMIX tablet bevat 2,5 gram HOKAMIX kruiden en wordt doorgaans ook door kieskeurige eters geaccepteerd.
’’..met HOKAMIX en een beetje geduld, hebben al veel hondenliefhebbers verbluffende resultaten bereikt!’’
Snack gif
HOKAMIX Snack en Snack Petit:

HOKAMIX Snack en Snack Petit bestaan uit de originele HOKAMIX recept in combinatie met smakelijk kippenvlees. Elke HOKAMIX Snack bevat 5 gram en elke Snack Petit 1 gram kruiden. Hierdoor hebben de snacks dezelfde positieve werking als de HOKAMIX kruiden. Zo kunnen honden op een gezonde manier worden verwend. De snacks zijn afgestemd op de kaakgrootte. HOKAMIX Snack (ø ca. 2 cm) voor grote honden en HOKAMIX Snack Petit (ø ca. 1 cm) voor pups vanaf 3 weken en kleine honden.
Tip:  Bij honden met allergieklachten adviseren wij HOKAMIX Kruiden of Tabletten. HOKAMIX Snack en Snack Petit bevatten allergenen in de vorm van kip en tarwe.
Bonies gifMini gif
HOKAMIX Bonies en Minis:

HOKAMIX Bonies en Minis zijn puur plantaardige en caloriearme snacks. Naast granen bevatten ze HOKAMIX kruiden en zeealgen (spirulina). Deze bestanddelen bevatten een natuurlijke bron van vitaminen, mineralen en spoorelementen. Ze hebben, evenals het originele HOKAMIX recept, een positieve invloed op het lichaam.
HOKAMIX Bonies en Minis bevatten slechts 2% vet en zijn daardoor een zeer geschikte beloning voor honden die aanleg hebben voor overgewicht.
Daarbij zijn ze ook erg gemakkelijk te gebruiken bij training en opvoeding.
– Voor grote(re) honden adviseren wij HOKAMIX Bonies (ca. 27×15 mm)
– Voor pups en kleine honden adviseren wij HOKAMIX Minis (ca. 10×10 mm)

 

Shine gif

HOKAMIX Skin & Shine:

✔ voor een mooie glanzende vacht.
✔ bij ligplekken en extreme haaruitval.
✔ bij zeer droge, geïrriteerde en/of schilferige huid.

HOKAMIX Skin & Shine bestaat uit koudgeperste olie uit Afrikaanse en Amerikaanse noten. De notenolie bevat verschillende essentiële onverzadigde vetzuren, die voor het hele lichaam van groot belang zijn. Essentiële vetzuren moeten aan uw hond worden aangeleverd met de voeding. Eenvoudige toevoeging van pure oliën zoals zonnebloem-, olijf-, zalm-, of teunisbloemolie is minder zinvol, omdat dit maar één van de vetzuurtypen bevat. Zo wordt de benodigde verhouding van 5-10 Omega-6 : 1 Omega-3 vetzuren niet bereikt. Skin & Shine voldoet daarentegen wel aan de benodigde verhouding van vetzuren.

 

Forte gif

HOKAMIX Derma:
Ter ondersteuning van heftige huidproblemen.
Om huidproblemen doeltreffend aan te pakken, wordt aan het originele HOKAMIX recept een bijzondere zoetwateralg toegevoegd: Chlorella. Deze optimaliseert de vele positieve eigenschappen van de gebruikte kruiden. Het bevat essentiële aminozuren, belangrijke vitaminen en mineralen.
HOKAMIX Derma is de ideale ondersteuning bij:
extreem haaruitval
droge, rode en/of gevoelige huid
dunne beharing
jeukklachten
Tevens wordt de spijsvertering en stofwisseling bevorderd en de natuurlijke weerstand versterkt.

 

Gewricht gif
HOKAMIX Gewricht+:

Om gewrichtsproblemen doeltreffend aan te pakken zijn gewrichtsspecifieke bestanddelen (zoals glucosaminoglycanen, mucopolysacchariden en chondroitinesulfaat) aan het originele HOKAMIX recept toegevoegd. Het product wordt veel gebruikt bij, en ter voorkoming van, slijtageverschijnselen of kreupelheid.
HOKAMIX Gewricht+ is verkrijgbaar in poeder- en tabletvorm. HOKAMIX Gewricht+ tabletten worden doorgaans ook door kieskeurige eters goed geaccepteerd.

 

 

hoka

Door de werking van de kruiden kunnen vele, vaak langdurige, problemen worden aangepakt. Door toevoeging van HOKAMIX aan de dagelijkse basisvoeding komt en/of blijft het lichaam op een natuurlijke manier in balans. Het is mogelijk dat in de eerste weken van gebruik de klachten erger worden, omdat het lichaam van binnenuit wordt gereinigd en alle afvalstoffen eerst uit het lichaam moeten. De eerste effecten van herstel zullen na circa 6 weken zichtbaar worden, mits de aanbevolen dosering dagelijkse wordt gegeven. Het resultaat is een goed gevoed lichaam, met een goede weerstand, glanzende vacht en mooie huid, dat in balans is.

Met dagelijks Hokamix te geven, naast een goed voer, stemt u de voeding optimaal af op de behoeften van uw Dwergschnauzer. U houdt uw vriend in optimale conditie en dat voorkomt klachten. Als er al klachten zijn, verminderen of verdwijnen die vaak zodra de balans in het lichaam weer herstelt. Hokamix heeft een diepgaande, drievoudige werking: het reinigt het lichaam van binnen, verbetert de opname van voedingsstoffen én vult tekorten aan.
“De juiste voedingsstoffen krijgen is enorm belangrijk. Het is net als bij het metselen van een muur. Als je te weinig cement gebruikt, blijft de muur eerst prima staan, maar de levensduur wordt wel korter. Al na een paar jaar zie je de kwaliteit achteruit gaan en problemen ontstaan”.

Jan Kroeske.

hokamix-logo

In de jaren ’80 startte Kroeske senior (Cor) het familiebedrijf Kroeske BV. Op basis van kruiden en fytotherapie ontwikkelde Kroeske het originele HOKAMIX recept.Later groeide het merk uit tot een complete lijn diervoeding voor extra ondersteuning van de algehele gezondheid van gezelschapsdieren.

Vanaf 1997 heeft Jan Kroeske het stokje van zijn vader overgenomen. Met dezelfde passie als Cor Kroeske zet hij de onderneming voort. Waarbij de producten ondertussen wereldwijd verkocht worden.


grau_natural_petcare

Na meer dan 35 jaar …

Het familiebedrijf Kroeske (Jan Kroeske, zoon van de uitvinder van HOKAMIX30 en huidig directeur) samen met grau GmbH (met dochter Gerti Grau als huidig directeur) zijn succesvol gaan samenwerken. Ondertussen zijn er nieuwe methoden ontwikkeld om HOKAMIX30 toe te dienen. Tabletten, snacks en traktaties hebben het mogelijk gemaakt om vrijwel elke hond een smakelijke oplossing te bieden.

Het succes van de kruidenmengsels, met het vermogen om de problemen veroorzaakt door voeding bij hond en kat op te lossen, vormde de basis voor het vertrouwen van onze klanten. Verdere probleemoplossende producten volgden in de afgelopen jaren. De wens naar natuurlijke supplementen en hypoallergene producten zijn steeds prominenter geworden. Uiteraard hebben wij, als voedingsspecialisten, aan deze wensen gehoor gegeven. Daarom vindt u vandaag de dag een assortiment producten waar honden al generaties lang op vertrouwen.

Het doel van grau GmbH is om een constant hoge kwaliteit en betrouwbare producent te zijn. Het vertrouwen zal ook in de toekomst de basis vormen tussen onze klanten en het grau team!

jan-gerti-1_1920x1920

24190146

 

 

ok-20152-300x46bok-20152-300x46

lijnpootjes